Rezumatul unei zile de vineri cu Apocalipsă pe roți

Text în care e vorba despre cu totul altceva…

Capitala a început să îmbătrînească și se vede: au început deja să-i cadă balcoanele. Pe bulevardul Decebal, fațada unei terase a picat palancă pe trotuar, chiar la ieșirea din clădirea cu pricina. Din fericire, nu a murit nimeni, pentru că toți erau înăuntru la fumat.

Traian Băsescu a depus cerere de cetățenie în Republica Moldova, pentru că în zece ani de mandat a fost făcut în toate felurile, mai puțin moldovean.

La Galați, niște pocăiți au cumpărat spațiu publicitar pe microbuze și l-au umplut cu citate din Apocalipsă. Unii ortodocși au sărit iritați că adventiștii îi agresează cu texte dintr-o carte păgînă, în timp ce alți drept-credincioși au zis că, pînă la urmă, Apocalipsa asta nu-i chiar sfîrșitul lumii.

61784690

La Cotroceni va fi instalat un sistem de irigații care va costa 2.4 milioane de lei. Imediat, SPP i-a interzis lui Klaus Iohannis să iasă prin grădinile palatului, de teama ruginii și a scurt-circuitelor.

TAROM a convocat consiliu de urgență, după ce o aeronavă ATR a luat foc imediat după decolarea din Budapesta. Organizarea reuniunii a durat trei zile, pentru că nici măcar membrii consiliului nu-și permit un bilet la TAROM de azi pe mîine.

Victor Ponta a venit la Curtea Supremă, unde a avut termen de judecată. În așteptarea dosarului, ex-premierul a depănat amintiri cu un prieten mai vechi de-al lui, xeroxul de la intrare.

pontasisova465x390-1458297117

Dan Voiculescu a renunțat la cererea de anulare a pedepsei de 10 ani după gratii. Fondatorul Antenelor a motivat că preferă să fumeze în celulă la pușcărie, decît în frig, pe trotuar.

PSD s-a aliat cu UNPR, dar numai pentru alegerile locale, exclusiv în București, doar în sectorul 2 și, probabil, numai la o intersecție strategică.

Tot în Capitală, polițiștii au tras 17 focuri de armă după ce un băiat de 16 ani la volanul unui BMW a refuzat să oprească și a încercat să-i calce pe agenți cu mașina. Reținut, în cele din urmă, adolescentul a recunoscut că fumase iarbă, dar s-a jurat că nu înăuntru.

Uniunea Europeană a declanșat alerta din cauza produselor Brădet. Britanicii patrioți au reacționat imediat și au acuzat brînza din România că vrea să fure jobul vacii lor nebune.

Din păcate, va urma…

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Powered by Facebook Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *